adscode
adscode
adscode

Pegasus Hava Yolları'ndan Skandal Rötar: Yolcular Bayıldı, Personel Terk Etti

Pegasus Hava Yolları'na ait bir uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Dalaman'a giderken 5 saatlik bir rötar yaptı. Yolcular açlık ve susuzlukla boğuşurken, pilot ve personel mesai saati dolunca uçağı terk etti.

Pegasus Hava Yolları'ndan Skandal Rötar: Yolcular Bayıldı, Personel Terk Etti

Pegasus Hava Yolları'na ait bir uçak, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Dalaman'a uçuş gerçekleştirecekti ancak yaklaşık 5 saatlik bir rötar yaptı. İddiaya göre pilot ve personel mesai saati dolduğu için uçaktan inerken uzun süreli rötar sebebiyle fenalaşan iki yolcu bayıldı. Yolcular, rötar süresince açlık ve susuzluklarını gidermek için su ve sandviç talep etti ancak talepler yeterince karşılanamadı.

Artan gerginlik ve rahatsızlıklarla birlikte, seferi gerçekleştirecek olan pilot ve kabin personeli de mesai saatlerinin dolması nedeniyle uçağı terk etti. Yeni uçuş ekibi beklenirken, uzun süreli rötar sebebiyle fenalaşan iki yolcu bayıldı. Daha sonra diğer yolcuların "yemek istiyoruz" diye bağırmalarıyla ücretsiz ikram dağıtılacağı duyuruldu. Sosyal medya kullanıcıları, yaşanan skandala tepki göstererek krizi yönetmeyi beklediklerini belirttiler. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder