PKK'lı Teröristler Ormanları Yakarak Sivil Halkı Tehlikeye Atıyor

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin Dergele köyündeki sivilleri kalkan yaparak birliklere ateş ettiği ve yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe verdikleri belirtildi.

PKK'lı Teröristler Ormanları Yakarak Sivil Halkı Tehlikeye Atıyor

Irak'ın kuzeyindeki Dergele köyünde PKK'lı teröristlerin sivilleri kalkan yaparak birliklere ateş ettiği ve yerlerinin tespit edilememesi için ormanları ateşe verdikleri belirtildi. Teröristler, kaçacak delik bulamayınca ormanları yakmaya başladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sivillere ve meskûn mahallere yönelik hassasiyetini bildiklerinden köylüleri kalkan yapan ve gizlenmek için ormanları ateşe veren teröristler, yıllardır sivil halkı tehlikeye atmaya çalışıyor. Ayrıca teröristler, girdikleri köylerde etrafa ateş açarak sivillerin can ve mallarını tehlikeye atıyor. PKK, yaptığı her türlü eyleme rağmen Türk Silahlı Kuvvetlerinin hassasiyetinin devam edeceğini belirtildi. Mehmetçik, teröristlerin pençesinden kurtulamayacak.

Bakmadan Geçmeyin