adscode
adscode
adscode

PKK'lı Teröristlerin Tuzakları Ortaya Çıktı

PKK'lı teröristlerin Irak'ın kuzeyinde gizlenmek için tuzakladıkları patlayıcılar ve ele geçirilen silahlar hakkında detaylı bilgi.

PKK'lı Teröristlerin Tuzakları Ortaya Çıktı

PKK'lı teröristlerin kaçacak yeri kalmayınca, Irak'ın kuzeyinde işgal ettikleri köylerde tuzaklar kurmaya başladıkları ortaya çıktı.

Dergele ve Miska köylerindeki mühimmat depolarını havaya uçurarak masum sivillerin hayatını tehlikeye atan teröristler, boşaltılmış köyleri patlayıcılarla tuzaklamıştı.

Operasyonlar sırasında komandolar tarafından tespit edilen tuzaklar arasında bir sehpa üzerinde bulunan iki namlulu Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) lançer sistemi dikkat çekti. METİ timleri başarılı bir şekilde bu düzenekleri imha etti. Ayrıca yapılan aramalarda çok sayıda silah, mühimmat ve teçhizat ele geçirildi. Dergele ve Miska köylerinde teröristlerin masum sivillerin evlerini gasp ettiği ve patlayıcılarla tuzakladığı belirlendi. Kahraman komandolarımız, evlerde ve bahçelerde arama-tarama faaliyetlerini titizlikle sürdürerek halkın güvenliğini sağlamaya çalışıyor.

Bölgede yapılan operasyonlar sonucunda ele geçirilen silahlar arasında M-16 piyade tüfeği, AK-47 piyade tüfeği, hafif makineli tüfek, el bombaları ve çeşitli mühimmatlar bulunuyor. Ayrıca EYP yapımında kullanılan malzemeler de teröristlerin tuzakları arasında yer alıyor. PKK'lı teröristlerin masum sivilleri kalkan olarak kullanarak köyleri tuzaklaması, operasyonların zorluğunu ve tehlikesini ortaya koyuyor. Ancak kahraman güvenlik güçlerimiz, halkın güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürmeye kararlı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin