adscode
adscode
adscode

PKK nın hain saldırısını iktidara bağlayan Erk Acarer e İYİ Parti den destek Akşener in yoldaşlarına iyi bakın

Sözde gazeteci Erk Acarer İstiklal Caddesi nde PKK nın düzenlediği eylem sonrasında provokasyona girişerek yaşananların seçim çalışması olduğu algısını yaptı

PKK nın hain saldırısını iktidara bağlayan Erk Acarer e İYİ Parti den destek Akşener in yoldaşlarına iyi bakın

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yer alan İstiklal Caddesi'nde geride kalan gün PKK'lı terörist tarafından TNT tipi bomba ile düzenlenen saldırıda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 80'den fazla kişi de yaralandı. Patlama, muhalefet partisi temsilcileri, terör örgütü yandaşları ve uluslararası tetikçiler tarafından iktidara mal edildi.

Sözde gazeteci Erk Acarer, "Bugün 'sandık gelecek ve seçim kazanılacak' düşüncesinin pek de geçerli olmadığını kanıtlayan bir gün oldu ne yazık ki!" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ PKK KANALLARINDA FİNK ATAN ACARER'E ARKA ÇIKTI

İyi Partili Lütfü Türkkan, sık sık terör örgütü PKK'nın kanalında fink atan Erk Acarer'e arka çıktı.

Şehit yakınına ettiği küfürle de gündem olan Türkkan, Twitter paylaşımında, "Ürkmeyin, korkmayın..! Hiç karamsar olmayın..! Seçim sandığı önüne geldiğinde, milletimiz bu zulme son verecek. Güvenin bize..!" ifadelerini kullandı.

Akşener'den Kılıçdaroğlu'na yeni veto

Deniz otobüsünde bomba alarmı!

Duran Kalkan'dan itiraf: Eylem halinde olacağız

Alpay Özalan'dan Acarer'e arka çıkan Türkkan'a tepki

İşte teröristin evinden çıkanlar!

"AKŞENER'İN YOLDAŞLARINA İYİ BAKIN"

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, geçmişte PKK kanalında boy gösteren Acarer'e destek veren Türkkan'ın sözlerine yer verdiği paylaşımına, "Meral Akşener'in yoldaşlarına iyi bakın!" diyerek tepki gösterdi.

.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder