adscode
adscode
adscode

Polislerin orantısız güç kullandığı iddiası: Soruşturma başlatıldı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, polislerin denetim sırasında durdurdukları motosiklet sürücüsü İ.A.’ya çıkan tartışmada orantısız güç kullandıkları iddiaları üzerine kaymakamlığın idari soruşturma başlattığı öğreni

Polislerin orantısız güç kullandığı iddiası: Soruşturma başlatıldı!

Viranşehir’de motosikletli polis timleri, yaptıkları denetimde motosiklet sürücüsü İ.A.’yı durdurarak arama yapmak istedi. Daha önce suç kaydı olduğu ileri sürülen İ.A. ile polisler arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında 3 polis memuru, İ.A.’yı iddiaya göre; yol kenarında orantısız güç kullanarak darbetti. Olay, yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi ve o anlar sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

KAYMAKAMLIK AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından Viranşehir Kaymakamlığı açıklama yaptı.

Açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, Viranşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli bazı polis memurlarının bir vatandaşı orantısız güç kullanarak darbettiğine ilişkin iddialar hakkında Kaymakamlığımız tarafından idari soruşturma başlatılmış olup konu titizlikle takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Gözaltına alınan İ.A.’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin