adscode
adscode
adscode

Porsche Yeni Cayennede sıra dışı bir sürüş deneyimi sunacak

Porsche 18 Nisan günü Çin’deki Auto Shanghai fuarında dünya prömiyerini yapacak olan Yeni Cayenne ile devrim niteliğinde bir ekran ve kontrol konsepti sunuyor

Porsche Yeni Cayennede sıra dışı bir sürüş deneyimi sunacak

Porsche, 18 Nisan günü Çin'deki Auto Shanghai fuarında dünya prömiyerini yapacak olan Yeni Cayenne ile devrim niteliğinde bir ekran ve kontrol konsepti sunuyor.


Porsche Sürücü Deneyimi, tamamen dijital bir ekran, çok yönlü kişiselleştirme ve sezgisel kullanım anlamına geliyor. Merkezde, odak noktasını sürücü oluşturuyor. En önemli kontroller ise direksiyon simidinin etrafında konumlandırılmış durumda. Bu sayede yeni ve daha da zengin bir sürüş deneyimi yaratılıyor.

Yeni kokpit tasarımı Porsche'nin elektrikli spor otomobili Taycan'ın öne çıkan kokpit unsurlarını alarak bunları ilk kez, içten yanmalı motora sahip bir Porsche'ye aktarıyor. Kokpitte değişken ekran seçeneklerine sahip kavisli dijital gösterge paneli, yeniden tasarlanmış bir orta konsol ve yeni nesil direksiyon simidi bulunuyor. Yeniden konumlandırılan vites seçici artık direksiyon simidinin sağında yer alıyor. Bu sayede orta konsolda sofistike siyah panel tasarımlı büyük klima kontrollerine yer açılmış oluyor. Yolcular, opsiyonel yolcu ekranı sayesinde araç ve sürücü ile yeni bir etkileşim seviyesi deneyimliyor. Optimize edilmiş bağlantılılık fonksiyonları ise yeni iç mekan konseptini tamamlıyor.

 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder