adscode
adscode
adscode

Portekiz-Fransa Çeyrek Final Karşılaşması Heyecanı

EURO 2024 çeyrek final mücadelesi için Portekiz ve Fransa karşı karşıya geliyor. İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek ve TRT 1 / Tabii'den naklen yayınlanacak.

Portekiz-Fransa Çeyrek Final Karşılaşması Heyecanı

EURO 2024 çeyrek final mücadelesinde Portekiz ile Fransa, Hamburg'daki Volkspark Stadı'nda TSİ 22. 00'de karşı karşıya gelecek. İngiliz hakem Michael Oliver'ın yöneteceği zorlu karşılaşma TRT 1 / Tabii'den canlı olarak yayınlanacak. Bu önemli maçı kazanan ekip, yarı finalde İspanya-Almanya galibiyle karşılaşacak. Fransa, turnuvaya Avusturya, Hollanda ve Polonya ile mücadele ederek başladı ve son 16'ya kalmayı başardı. Portekiz ise F Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 yenilgiyle lider olarak bir üst tura yükseldi. İki ekip arasında bugüne dek 28 kez karşılaşma yaşandı ve Fransa 19 kez galip gelirken, Portekiz ise 6 kez kazandı.

Beklenen maçta Portekiz'in muhtemel 11'i: Diogo Costa, Cancelo, Dias, Pepe, Mendes, Vitinha, Palhinha, Bernardo Silva, Bruno Fernandes, Leao, Ronaldo. Fransa'nın muhtemel 11'i ise şu şekilde: Maignan, Kounde, Upamecano, Saliba, T. Hernandez, Kante, Tchouameni, Camavinga, Griezmann, M. Thuram, Mbappe. Heyecanlı karşılaşma Volkspark Stadı'nda gerçekleşecek ve futbolseverler bu mücadeleyi heyecanla bekliyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder