adscode
adscode
adscode

Real Madrid'i yıkan sakatlık! Arda Güler kaptanı için paylaştı

Tüm Spor - Real Madrid'in kaptanı Dani Carvajal'in Villarreal maçında çapraz bağları koptu. Arda Güler. sosyal medya hesabından İspanyol yıldız için paylaşım yaptı.

Real Madrid'i yıkan sakatlık! Arda Güler kaptanı için paylaştı

La Liga'da Real Madrid sahasında Villarreal'i Valverde ve Vinicius'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya Real Madrid kaptanı, Dani Carvajal'in son dakikalarda yaşadığı sakatlık damga vurdu.

ÇAPRAZ BAĞLARI KOPTU

Yeremy Pino ile girdiği ikili mücadele sırasında yerde kalan Carvajal acı içerisinde yerde kaldı. Gözyaşlarını tutamayan ve sedye ile oyundan alınan deneyimli oyuncunun çapraz bağlarının koptuğu aktarıldı.

REAL MADRİD'DEN AÇIKLAMA

Real Madrid'den yapılan açıklamada "Oyuncumuz Dani Carvajal'a Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan testlerin ardından, sağ bacağında ön çapraz bağ kopması, yan kollateral bağ kopması ve popliteal tendon kopması teşhisi konulmuştur. Önümüzdeki günlerde ameliyat olacak." ifadeleri kullanıldı.

Sakatlığının ardından hastaneye kaldırılan ve 8-10 ay arasında sahalardan uzak kalacak İspanyol oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"CANAVAR GİBİ GERİ DÖNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

"Ciddi bir çapraz bağ sakatlığım olduğu doğrulandı, ameliyat olmam gerekecek ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağım. İyileşmeye başlamak ve bir canavar gibi geri dönmek için şimdiden sabırsızlanıyorum. Mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, çok sevildiğimi hissediyorum."

ARDA GÜLER'DEN PAYLAŞIM

Arda Güler ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Geçmiş olsun kaptan. Eminim en kısa zamanda güçlü bir şekilde geri döneceksin" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Carvajal'in sakatlığının ardından Arda Güler'in Carvajal'in kafasından öptüğü anlar sosyal medyada yankı uyandırdı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder