adscode
adscode
adscode

Resmi Gazetede Yayımlanan Yeni Atamalar

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazetede yayımlandı. İşte detaylar...

Resmi Gazetede Yayımlanan Yeni Atamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Hakkı Susmaz, Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğüne Bekir Keleş atandı. Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar görevden alındı ve yerine Ahmet Bensiz atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında başmüfettişlik görevlerine Esra Tuba Aydemir, Ferit Ezeroğlu, Fevzi Ünver, Aynur Genç, Mehmet Karahan ve Ufak Yılmaz atandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığında da üst kademe yöneticileri değişiklikler yaşadı. Görevden alınan isimlerin yerine yeni atamalar yapıldı.

Ayrıca, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Hakan Gedikli, Toplu Konut İdaresi Başkanı Mustafa Levent Sungur ve Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Taşınmaz ve Kaynak Geliştirme Genel Müdürü Oğuzhan Yaylacı olarak belirlendi. Anayasa Mahkemesi Üyeliğine ise eski Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı seçildi. Tokat Valiliğine İstanbul Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Abdullah Köklü, kariyerinde çeşitli görevlerde bulunmuş deneyimli bir kamu yöneticisidir. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin