adscode
adscode
adscode

Rıza Kayaalp'ten Şok Açıklama: Olimpiyatlar Tehlikede!

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, sağlık sorunları nedeniyle Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Rıza Kayaalp'ten Şok Açıklama: Olimpiyatlar Tehlikede!

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, sağlık sorunlarını açıkladı ve Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

24 yıllık temiz spor kariyerinde talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldığını söyleyen Kayaalp, uzun süredir devam eden kulak çınlaması, baş dönmesi ve baş ağrısı şikayetlerinin artması nedeniyle acil müdahale edildiğini açıkladı.

Kariyeri boyunca her zaman dikkatli ve özenli davrandığını belirten güreşçi, aldığı tedavi sürecinde yanlış uygulamalarla karşı karşıya kaldığını ve bu nedenle geçici olarak spor müsabakalarına katılmasının askıya alındığını ifade etti. Bu durumun Paris 2024 Olimpiyatları'na katılma şansını tehlikeye attığını kaydeden Kayaalp, hukuk mücadelesine başladıklarını da duyurdu.

14 Avrupa, 10 dünya ve 3 olimpiyat madalyası bulunan başarılı güreşçi, destekçilerinden dualarını eksik etmemelerini ve bu mağduriyeti aşmak için yanlarında olmalarını umut ettiğini belirtti. Kayaalp, ASKİ Sporlu olarak grekoromen stil 130 kiloda Paris 2024 Olimpiyatları kotasını almıştı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder