adscode
adscode
adscode

Rojin Duran Ve Mehmet Duran Emeklerinin Karşılığını Aldı

Rojin Duran Ve Mehmet Duran Emeklerinin Karşılığını Aldı

Rojin Duran Ve Mehmet Duran Emeklerinin Karşılığını Aldı

Bir il düşünün ki derin acılardan yeni çıkmış ve toparlanmaya çalışıyor. Her ne kadar zorlansa da eski hayatı tesis etmek ve bölge halkının tekrar hayata tutunabilmesi için yeni bir soluğa ihtiyaç var. İşte tam bu sırada iş kadını Rojin Duran ve iş adamı Mehmet Duran devreye giriyor. İki yatırımcı bölgeyi kalkındırmak ve eski ticari canlılığı yeniden kazandırmak için proje hazırlıyor. Projeye göre Türkiye’nin en büyük tesettür markasının 5 katlı mağaza açılışı Gaziantep’te yapılacak. Aslına bakıldığında bu konjonktürde çok da başarılı olacağı düşünülmese de tam tersi oluyor. Bir süre sonra mağazaya müşteriler akın akın gelmeye başlıyor. Öngörülenden daha da başarılı oluyorlar.

İş kadını Rojin Duran ve iş adamı Mehmet Duran ileri görüşlü yatırımcılardan olduğundan bu büyük mağaza dışında başka çalışmalar da yapıyor. Irak- Erbil, Katar- Doha, İngiltere- Londra, BAE ve İran- Tahran gibi ülkelerde yatırım görüşmeleri sürüyor. Şuan temasların hala sürdüğü bu yatırımlar başarılı olduğu sürece sadece kendileri kazanmayacak. Aynı zamanda ülkemize de kazandırma konusunda istikrarlı olan bu yatırımcıları gönülden alkışlamamak mümkün değil. Sürekli ileriyi hedefledikleri gibi yatırımlarının tek yönlü olmasını istemiyorlar. Sürekli olarak birilerini istihdam etme ve başkalarına karşı da yararlı olma konusunda hayli istikrarlılar.

Sadece kazançlarını değil herkesi düşünen ticari anlayışları olduğundan ötürü de emeklerinin karşılığını almaya devam edeceklerdir. 5 katlı mağaza binası dışında www.arminegaziantep.com adresinden de satış yapılıyor. Dilediğiniz yerden alışveriş yapmakta özgür olduğunuz gibi dönemsel Armine indirimleri iki tarafta da yapılıyor. Armine şal modelleri ve fiyatları iki mağazada da makul olup herkesin kalite şıklığı yaşaması isteniyor.

Armine, Türkiye’nin her yerinde oldukça rağbet gören tesettür giyim mağazaları zinciri olup müşterilerinin taleplerini karşılıyor. Bunu sağlamak için ise sürekli kendini yenileyip daha güzel tasarımlar sergiliyor. Zaman içinde derinleşen ve değişen çizgileri farklı giyim sektörlerinde de yankı buluyor. Armine ipek eşarp ve Armine şal modelleri artık sadece tesettürlü kadınlar tarafından kullanılmıyor. Çantaların kollarında, kadınların boyunlarında ve saçlarda bandana olarak da tercih ediliyor. Ayrıca kışlık mont, hırka ve kazak modelleri her kesimden kadının severek kullandığı ürünler haline geliyor.

Markanın tek yönlü olmayan bu bakış açısı binlerce yeni müşterinin markayı yakından tanımasını sağlıyor. Gaziantep 5 katlı Armine şubesinde bu başarı aynı şekilde devam ettiriliyor. Zamanınız varsa ve mağazaları dolaşarak keyifli zamanlar geçirmek istiyorsanız yeni açılan bina sizi fazlası ile memnun edecektir. İçerisinde her türlü kadın tesettür giyim ürünlerinin yer aldığı büyük bir mağazada saatlerini dolaşarak harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşma noktası olarak da bu mağazayı seçebilirsiniz. Müşteriler düşünülerek tasarlanmış ve uzun süre kaldığınızda sizi rahatsız etmeyecek öğelerle doludur.   

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin