Rusya'da PKK/KCK Terör Örgütü Operasyonu

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla PKK/KCK terör örgütünün Rusya'daki yapılanmaları deşifre edildi.

Rusya'da PKK/KCK Terör Örgütü Operasyonu

Milli İstihbarat Teşkilatı ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordineli bir şekilde PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla çalışmalar yaptı.

Bu çalışmalar sonucunda, Rusya'da faaliyet gösteren PKK/KCK terör örgütünün yapılanmalarında faaliyet yürüttüğü tespit edilen, Rusya Federasyonu Uyruklu N. O. P. isimli şahıs Aşkale İlçesinde yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. N. O. P. isimli şahıs TEM Şube Müdürlüğüne sevk edildi ve yapılan sorgulamaların ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bakmadan Geçmeyin