adscode
adscode
adscode

Saadet Partili gibi görünen Ak Partililerle tartışmıyoruz

Başakşehir de düzenlenen bir söyleşi programında Saadet Partili İstanbul milletvekili adayı Bülent Kaya Millî Görüşün 14 Mayıs seçimlerinde izlediği yol haritası hakkında bilgi verdi

Saadet Partili gibi görünen Ak Partililerle tartışmıyoruz

Başakşehir’de düzenlenen bir söyleşi programında Saadet Partili İstanbul milletvekili adayı Bülent Kaya, Millî Görüş’ün 14 Mayıs seçimlerinde izlediği yol haritası hakkında bilgi verdi.

Programda Saadet Partililerden gelen soruları da cevaplayan Bülent Kaya, saha çalışmalarına yönelik önemli mesajlar verdi.

Saadet Partili İstanbul milletvekili adayı Bülent Kaya, seçime yönelik çalışmalarına devam ediyor. Başakşehir’de Saadet Partililerle düzenlenen söyleşi programında bir araya gelen Bülent Kaya, Millî Görüş’ün 14 Mayıs seçimlerinde izlediği yol haritası hakkında bilgi verdi. Seçim stratejisi, Saadet Partisi’nin siyaset politikası ve daha birçok mesele hakkında önemli açıklamalarda bulunan Kaya, partililerden gelen soruları cevapladı. Saadet Partisi İlçe Başkanı Orhan Babacan, CHP Başakşehir İlçe Başkanı Deniz Bakır ve Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu söyleşi programında Millî Görüş’ün yeniden Meclis’e gireceği mesajı verildi.

“SEÇMENİN SAHADA BİZE İLGİSİ BÜYÜK”
Söyleşi programında partililere hitap eden Saadet Partili milletvekili adayı Bülent Kaya, saha çalışmalarına ilişkin değerlerdirmelerde bulunarak, “Seçmenin sahada bize ilgisi büyük. Ancak Saadet Partisi olarak özelde AK Partililer tarafından bazı ithamlarla karşılaşıyoruz. AK Partili vatandaşlarımız da çok sık olmasa da bazen bize bu itham ve iddiaları soruyor. Geçtiğimiz günlerde Avcılar’da bir şeçmen geldi ve ‘Ben sizi televizyondan takip ediyorum ama siz Erbakan Hoca’nın mirasına zarar veriyorsunuz’ dedi. Ben de seçmenimiz böyle bir başlangıç yapınca ona kısaca bir soru sordum; ‘En son ne zaman Saadet Partisi’ne oy verdin?’ dedim. Cevap veremedi. Bakın AK Partili vatandaşlarımız bizi eleştirebilir ama kendini Saadet Partili olarak görüp Erbakan Hoca ve Millî Görüş üzerinden bizi eleştiremez” ifadelerini kullandı.

“ONLARA SAADET PARTİSİ’NİN POLİTİKALARINI ANLATIN”
Kaya, “Bazıları Millî Görüş gömleğini çıkartıp Erbakan Hoca henüz hayattayken karşısında siyaset yaptıktan sonra şimdi Saadet Partili gibi davranıyor. Madem Millî Görüş’ü çok seviyordunuz, Saadet Partisi seçimlerde baraj altında kalınca neden gerekeni yapmadınız? Saadet Partisi 2002’den 2018’e kadar ittifaklar olmadan seçimlere girip oy alıyordu. Şimdi 14 Mayıs seçimleri için ciddi bir etki oluşturacağımız ortadayken yıllardır sadece acıdığınız Saadet Partisi’ne gelip öyle itham ve eleştirilerde bulunmanız doğru değil. Dolayısıyla çalışmalarımızı yaparken kimseyle eleştiriler üzerinden bir tartışmaya girmemeliyiz. AK Partili seçmen zaten bunların 20 yılda ülkeyi getirdiği noktayı görüp mahcup oluyor. Onlara Saadet Partisi’nin politikalarını anlatın. Ama kendisini Saadet Partili gibi gösteren AK Partililerle tartışmaya girmiyoruz” şeklinde konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder