Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstifa İddialarıyla İlgili Son Durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa iddialarıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İstifa İddialarıyla İlgili Son Durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiğine dair çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, Bakan Koca'nın odasını boşalttığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti. Acet, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Koca'nın Perşembe günü gerçekleştirdiği baş başa görüşmenin detayları hakkında bilgi verdi.

Acet, Bakan Koca'nın yakın çevresinden aldığı bilgilere dayanarak, Bakan Koca'nın istifa etme veya görevden alınma durumunun söz konusu olmadığını açıkladı. Ayrıca, Bakan Koca'nın odasını boşalttığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Görüşme hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, Acet'in tahminlerine göre Bakan Koca, AK Parti içinden kendisine yöneltilen eleştiriler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirmiş olabilir. Ancak, kesin bir bilgi olmamakla birlikte istifa veya görevi bırakma gibi bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi.