adscode
adscode
adscode

Şahinbey Belediyesi Çiftçilere Fide Dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere toplam 43 milyon 500 bin adet domates, biber, salatalık, patlıcan ve kavun fidesi dağıttı ve çiftçilerle birlikte domates hasadı yaptı.

Şahinbey Belediyesi Çiftçilere Fide Dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftçilere toplam 43 milyon 500 bin adet domates, biber, salatalık, patlıcan ve kavun fidesi dağıtarak desteklerini sürdürdüklerini belirtti. Fidelerin bereketli ürünler verdiğini vurgulayan Tahmazoğlu, kendi tohumlarından üretilen domateslerin tarlada olduğunu ve pazara ulaşacağını söyledi.

Üretimi arttırarak çiftçilerin kazanmasını ve vatandaşların daha ucuza ürün almasını sağladıklarını belirten Başkan Tahmazoğlu, tarla ve pazar fiyatlarını yakından takip ettiklerini ve fiyat farkı olması durumunda gerekli müdahaleleri yapacaklarını dile getirdi.

Yeni projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Tahmazoğlu, bölgeye bir tarım kooperatifi kurarak çiftçilerin ürünlerini toptan satın alacaklarını ve komisyon kesintisi olmadan tüketiciye ulaştıracaklarını belirtti.

Ayrıca, bölgeye soğuk hava deposu yaparak çiftçilerin ürünlerini maliyetinin altında satmasını engelleyeceklerini ve üreticilerin daha fazla kazanmasını sağlayacaklarını ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder