Samsun Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral'dan 15 Temmuz Mesajı

Samsun Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla önemli açıklamalarda bulundu.

Samsun Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral'dan 15 Temmuz Mesajı

Samsun Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü anma mesajında yaptığı açıklamalarda, yurt savunması ve ekonomiye katkı konularına vurgu yaptı. Aral, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde demokrasisini ve bağımsızlığını savunduğu destanın unutulmaması gerektiğini belirtti. Yerli ve milli üretimin önemine vurgu yapan Aral, CANiK ve SYS Grup şirketlerinin savunma sanayisindeki çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Vatan sevgisi ve bağımsızlık inancıyla, daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Aral, tüm şehitleri ve gazileri minnetle anarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlayan Aral, ülkemizin geleceğine umutla baktıklarını belirtti. .