adscode
adscode
adscode

Samsunlu Güreşçi Alperen Berber U20 Avrupa Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcusu Alperen Berber, Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kilogram kategorisinde birinci olarak altın madalyayı kazandı.

Samsunlu Güreşçi Alperen Berber U20 Avrupa Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Samsunlu güreşçi Alperen Berber, Sırbistan'ın ev sahipliğinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Grekoromen stil 82 kilogram kategorisinde mücadele eden genç sporcu, gösterdiği üstün performansla Avrupa Şampiyonu oldu.

Sırbistan'da 1-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Samsunlu milli güreşçi Alperen Berber, rakiplerini mağlup ederek altın madalyayı kazandı. Bu büyük başarı üzerine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Alperen Berber'i tebrik ederek, gurur duyduklarını belirtti. Başkan Doğan, sporcularına her zaman destek olduklarını ve başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etti. Alperen Berber ise yaptığı açıklamada, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, bu başarıyı Samsun'a ve ülkeye armağan ettiğini söyledi. Genç güreşçi, bundan sonraki yarışmalarda da başarılı olmak için çalışmaya devam edeceğini belirtti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder