adscode
adscode
adscode

Samuray Kılıcıyla Tehditler Yağdıran Şahıs Yakalandı

İstanbul Ümraniye'de yaşanan olayda samuray kılıcıyla sürücüleri tehdit eden E.T. isimli şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Samuray Kılıcıyla Tehditler Yağdıran Şahıs Yakalandı

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Yamanevler Mahallesi'nde bulunan Alemdağ Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, samuray kılıcıyla tehditler yağdıran bir şahıs gözaltına alındı. 28 Haziran tarihinde meydana gelen olayda, aracını durdurup samuray kılıcıyla trafiği kesen E. T. isimli şahıs, diğer sürücülere küfürler savurarak tehditlerde bulundu. Çevredekilerin müdahalesiyle olayın büyümesi engellendi ve şahıs aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Ancak olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedilmiş ve sosyal medyada paylaşılmıştı. Bu paylaşımın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek şahsın kimlik bilgilerini tespit etti. E. T.

(41) isimli şahıs, 4 Temmuz'da Sancaktepe ilçesinde bulunan ikamet adresinde, olay sırasında kullanmış olduğu kılıç ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, hakkındaki suçlamalarla ilgili ifade verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüpheli E. T. 'nin yaşadığı olayın ardından etraftaki sürücülere karşı neden böyle bir davranışta bulunduğu ve kılıç taşıdığı ise henüz bilinmiyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin