adscode
adscode
adscode

Şanlıurfa'da Akçakale Yolunda Trajik Kaza

Şanlıurfa'da meydana gelen kazada 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Ehliyetsiz olduğu belirtilen sürücü teslim oldu.

Şanlıurfa'da Akçakale Yolunda Trajik Kaza

Şanlıurfa'da Akçakale kara yolundaki Eyyübiye Millet Bahçesi yakınlarında gece saatlerinde meydana gelen trajik kazada, kontrolden çıkan bir otomobil kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kazada 5 çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Ehliyetsiz olduğu belirtilen araç sürücüsü Mustafa K. ve yanındaki Ş. İ. kazadan sonra polise teslim oldu.

Kazada hayatını kaybeden çocukların cenazeleri Şanlıurfa Mehmet Akif İnal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Yaralılar ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Maalesef, kazada hayatını kaybeden çocukların babası olan Mehmet İsi'nin hayati tehlikesi devam ediyor. Olayın nasıl gerçekleştiği henüz netlik kazanmazken, yetkililer soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Kazada hayatını kaybeden masum çocuklar için taziye mesajları ile başsağlığı dileklerinde bulunulurken, ailelerin acıları yürekleri dağladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin