adscode
adscode
adscode

Şehitkamil Belediyesi'nde İşçi Kıyımı ve Mobbing İddiaları

CHP'li belediyelerde işçi kıyımı ve mobbing iddialarına bir yenisi daha eklendi. Şehitkamil Belediyesi'nde yaşanan olayları merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Şehitkamil Belediyesi'nde İşçi Kıyımı ve Mobbing İddiaları

CHP'li belediyelerde işçi kıyımı ve mobbing iddialarına bir yenisi daha eklendi. 31 Mart Seçimleri’nde CHP adayı Umut Yılmaz’ın kazandığı Şehitkamil Belediyesi'nde işçiler eylem yaptı.

Ellerinde pankartlarla tepki gösteren işçiler, kütüphane ve atölyelerde görevli öğretmenlerin temizlik birimlerine ve 60 temizlik personelinin işten çıkarılmasına karşı çıktı.

Şehitkamil Belediyesi’ne ait Gençlik Kütüphaneleri, Bilim Şehitkamil ve Deneyap Teknoloji atölyelerinde görev yapan öğretmenler, görev tanımlarının değiştirilmesi sonucu temizlik birimlerine gönderildiklerini belirtti. Öğretmenler, eğitimlerine devam etmek istediklerini vurgulayarak, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade ettiler. İşten çıkarılan temizlik personeli ise sözleşme sürelerinin dolduğu gerekçesiyle işlerinden ayrıldıklarını dile getirdi. Şehitkamil Belediyesi yetkililerinden konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Yaşanan bu olaylar, CHP'li belediyelerdeki işçi kıyımı ve mobbing iddialarını bir kez daha gündeme getirdi. Şehitkamil Belediyesi'ndeki bu gelişmeler, kamuoyunda geniş yankı bulmaya devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin