adscode
adscode
adscode

Semih Kılıçsoy'un beIN SPORTS'a Verdiği İlk Özel Röportaj

Beşiktaş ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Semih Kılıçsoy, Immobile transferini değerlendirirken, EURO 2024 deneyimini ve Giovanni van Bronckhorst hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Semih Kılıçsoy'un beIN SPORTS'a Verdiği İlk Özel Röportaj

Beşiktaş ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Semih Kılıçsoy, beIN SPORTS ekranlarına verdiği ilk özel röportajda, Immobile'nin transferini değerlendirdi. Kılıçsoy, "Kampa Immobile ile birlikte geldik. Tanıştık ve sohbet ettik. Kendisi çok büyük bir oyuncu. Zaman geçtikçe daha da iyi anlaşacağız. " diyerek yeni takım arkadaşıyla olan uyumundan bahsetti. EURO 2024 deneyimini de paylaşan Kılıçsoy, "Bu yaşta orada bulunduğum için çok mutluyum. Çok heyecanlı bir atmosfer vardı. Benim için iyi bir tecrübe oldu. " şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkındaki düşüncelerini de paylaşan genç futbolcu, "Hocamız çok sıcak kanlı ve iletişime açık birisi. Futbol olarak hücumu seven birisi. Her şey çok iyi olacak. " ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın yeni transferlerini de değerlendiren Kılıçsoy, "Takımımıza yeni katılan tüm oyuncular çok tecrübeli ve kariyerli futbolcular. Özellikle Immobile ile oynayacağım için heyecanlıyım. Ondan öğreneceğim çok şey olacak. " dedi. Kendisini forvet olarak gördüğünü belirten Kılıçsoy, "Her sezon gol krallığı hedefim var. Kendime güveniyorum. Her sezondan önce bu hedefi kendime koyuyorum. " şeklinde konuştu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder