adscode
adscode
adscode

Sevgililer Günü İndirimleri Avsallar Çiçekçilikte

Sevgililer Günü gelmeden herkes bütçesine uygun hediye aramaya başladı Sevdiğinizle bu özel günde hediyeleşmek ve birbirinizi hatırlamak ilişkinize iyi gelecektir

Sevgililer Günü İndirimleri Avsallar Çiçekçilikte

Mutluluğunuzu katlamak, kötü zamanları unutmak ve anı biriktirmek adına kutlamaları ve özel günleri daha çok yaşamalısınız. Bu günlerde tek bir gül bile alsanız anın büyüsü farklı olacaktır.
Sevgililer Gününde hediye almak için çeşitli seçenekleriniz vardır. Klasikleşse de en iyi klasiklerden biri olan sevgilinize özel çiçek almaktır. Kadınlar için çiçek, sevgiyi göstermenin farklı bir yoludur. Diğer hediyelere nazaran çiçek alınması kadınları çok daha mutlu eder. Çiçekler kadınlar kadar erkekleri de mutlu eder. Çiçek sadece kadına alınır algısı yıkıldığından erkeklerin de mutlu olduğu hediyeler arasındadır. Sevgililer Günü’nde çiçek vermek onu tarifsiz şekilde mutlu eder. İş yerine veya evine göndereceğiniz çiçekler ona sandığınızdan daha iyi gelir.
Avsallar Çiçekçilik, Sevgililer Günü’nde hediye telaşından kurtulmanız için çiçek buketleri, aranjmanlar ve konsept hediyeler hazırlamıştır. Ferforjeler, saksı çiçekleri, aranjmanlar, sevgiliye çiçek kategorilerinde çok sayıda seçeneği sıralar. Bunlar arasından ilişkinizin boyutuna ve sevgilinizin zevkine uygun modelleri seçebilirsiniz. Aranjmanlar Sevgililer Günü için en özel hediyelerden biri olabilir. Aşk rüzgârı, aşk küresi, beyaz güllerle dans, bitmeyen aşk gülleri, üçlü orkide vb. sayısız seçenek vardır. Bunlar arasından uygun vazo ve çiçek rengi seçip konsepti oluşturun. Hazır çiçeklerden de alabilirsiniz. Bu özel günde onu mutlu edecek ve gününü güzelleştirecek güller, orkideler alabilirsiniz.
Gül, aşkın en saf ve yalın halini tutkulu bir şekilde anlatan çiçektir. Kırmızı güllerden bir vazo yaptırabilir ya da hazır kırmızı gül konseptli modellerden seçebilirsiniz. İlişkinin başındaysanız da beyaz güllerin saflığından faydalanabilirsiniz. Gerbera, celbere, papatya gibi çiçeklerden dilediğinizi seçin. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Avsallar Çiçekçilik, ferforjeler için de ayrı indirim düzenlemiştir. Gösterişli ve bir o kadar da hoş duran aranjmanlardan satın alın. Önemli olan sevginizi nasıl ve ne şekilde ifade edeceğinizdir. Hediye almayı unuttuysanız paniklemenize gerek yok. Bu özel günü hatırlamakta zorluk çektiyseniz en iyisi çiçek göndermektir. Son dakika sipariş bile verseniz en iyi şekilde teslim edilir.
14 Şubat Sevgililer Günü indiriminden yararlanmak istiyorsanız siteye girip çiçeklerden seçip siparişi onaylayın. İstediğiniz saatte dilediğiniz not ile çiçeğiniz sevdiğinize teslim edilir. Kadınlar ve erkekler için Sevgililer Günü’nde hazırlanan konsept çiçekleri alabilir. Avsallar Çiçekçilik indirimlerini takip ettiğinizde bütçenize uygun ve şık gül buketleri bile alabilirsiniz. Sevdiğinizle bu özel günde farklı bir bağın oluşmasını sağlarsınız. Onun mutlu olması sizin de mutluluğunuz olacağından bu özel gününde sevgilinize çiçek hediye edin. Sevgiliye çiçek kategorisinde onlarca çeşit vardır. Bunlar arasından bütçenizi zorlamayacak ve sevdiğinizin çok beğeneceği çiçekler vardır. Sevgililer Günü gelmeden bile sipariş oluşturup unutma riskine karşı önlem alabilirsiniz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin