adscode
adscode
adscode

Sevgililer Gününde Hangi Çiçek Alınır

Sevgililer Gününde hediye olarak çiçek almaya karar verdiyseniz hangi çiçeği almanız gerektiğini bilmelisiniz

Sevgililer Gününde Hangi Çiçek Alınır

Sevgililer Günü’nde hangi çiçek alınır konusu biraz çetrefilli ve zordur. İlişkinin evrelerine ve sağlamlığına göre alınacak çiçekler de değişir. Hangi çiçek neyi simgeler bilirseniz bu özel gününde sevgilinize en iyi ve anlamlı çiçekleri gönderebilirsiniz.
İlişkinin en başındaysanız bu zamanlarda masumiyet ve saflığı vurgulamak adına beyaz gül gönderebilirsiniz. Beyaz gül sevginin en yalın ve masum halidir. Karşınızdakine duyduğunuz saf ve temiz duyguların karşılık bulması için verilir. İlişkinin daha ileriki zamanlarındaysanız gülün rengi kırmızıya dönebilir. Bu da sevgilinize duyduğunuz aşkı ve tutkuyu ifade eder.
Orkide almaya karar verdiyseniz zarif ve gösterişli çiçek seven bir sevdiğiniz var demektir. Orkideler, uzun ömürlü olup yeterince zarif ve asildir. Bu yüzden de en çok tercih edilen çiçek türlerinden biridir. Sevgiliniz lüks ve asaletten yanaysa orkide Sevgililer Günü’nde alınabilecek ideal çiçeklerdendir.

Sevgiliniz, eşiniz gösterişten uzak ve sade bir kişiyse ona verebileceğiniz en iyi çiçek papatyadır. Papatya doğadaki en saf ve masum çiçeklerdendir. Sevdiğinize papatya aldığınızda onunla ne kadar huzurlu olduğunuzu da anlatabilirsiniz. Gerbera ise papatyaların biraz daha büyüğü olup gösterişten uzak olsa da doğallıktan yana olanlara alınabilir. Gerbera, papatyaya göre daha gösterişlidir. Papatya ve gül arasında gidip geliyorsanız gerberayı tercih edebilirsiniz.
Karanfiller ise Sevgililer Günü’nde renklerine göre çeşitlendirilebilir. Cazibeyi ve farklılığı öne çıkaracaksanız çeşitli renklerden oluşan karanfilleri tercih edin. Kırmızı karanfil sevgiyi simgelerken pembe karanfil ona duyduğunuz masumiyeti sembolize eder. Eğer Sevgililer Günü’nde eski sevgilinizle yeni bir başlangıç yapmak istiyor ve özür dileyeceksiniz sarı karanfilleri tercih edin. Sevgilinize ve sevdiğinize seni seviyorum demenin diğer bir şekli de çiçek göndermektir. Özür dilemek, değerli olduğunu hissettirmek, minnettar olmak ve teşekkür etmek çiçeklerin dili ile ifade edilir. Bu kadar naif bir hediyeyi hiç kimse geri çevirmeyecektir. Avsallar Çiçekçilik 14 Şubat Sevgililer Günü’nde müşterilerine özel indirimlerle karşınızda. Geç kalmadan bu özel günde indirimli Sevgililer Günü çiçekleri alabilirsiniz.
Sevgililer Günü’nün anlamına yakışır şekilde, onun sizin için ne ifade ettiğini anlatacak en güzel çiçekler ile bugünü kutlayın. Yılın bir günü değil dilerseniz yılda birkaç kere de Avsallar Çiçekçilik’ten sipariş vererek sevdiğinizin yüzüne tebessüm kondurun. Aranızdaki ilişkinin boyutunu ilerletecek ve bağlılığınızı artıracak çok çiçekler hediye edebilirsiniz. Çiçek aldığında mutlu olmayan hiçbir kadın yoktur. Hayatınızda olduğunu bir gün değil her gün kutlayacağınız birine gereken özeni gösterin. Sevgilinize özel günlerde en çok sevdiği çiçeği alın. Aranızdaki ilişkinin hangi düzeyde olduğu belli değilse beyaz gül almanız ne kadar yerinde ise tutkulu ilişkilerde de kırmızı gül tercih edin. Gül adetleri çeşitli seçenekler, gül aranjmanları, ferforjeli güller içinden en güzelini sevdiğinize armağan edin.

 

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin