adscode
adscode
adscode

Sıla ve İlker Kaleli kampanya başlattı Artık geç kalmayalım

Türkiyeyi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Sıla Gençoğlu ile İlker Kalelinin başlattığı Bir Elimden Sen Tut kampanyası hayata geçti

Sıla ve İlker Kaleli kampanya başlattı Artık geç kalmayalım

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay'daki depremler, birçok çevre ili de şiddetli bir şekilde etkiledi.

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaketler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlülerden biri de, ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu oldu.

Cüneyt Özdemir, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir YouTube yayınında deprem bölgesinde olan Hüseyin ve Hasan kardeşler ile Eylül adlı başka bir depremzede çocuğun, üniversite sonuna kadar eğitim masraflarını karşılayacak gönüllü bulmak için çağrıda bulunmuştu.

"BİRİNCİ DAKİKADA BULDUK"

Özdemir, bu duyurusunun ardından oyuncu İlker Kaleli ile şarkıcı sevgilisi Sıla Gençoğlu’nun bir dakika gibi kısa bir sürede geri dönüş yaparak, çocukların eğitim masraflarını üstlendiklerini açıklamıştı:
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder