adscode
adscode
adscode

Şirketlerin Sabun Satışıyla İlgili İddianame Detayları Ortaya Çıktı

İddianamede yer alan detaylara göre şirketlerin internetteki sabun satışından yüksek gelir elde ettiği ortaya çıktı. Balıkesir'deki bir kişinin ise 2 ayda 1866 sipariş kaydıyla toplamda 16 bin 560 adet sabundan aldığı ve karşılığınd

Şirketlerin Sabun Satışıyla İlgili İddianame Detayları Ortaya Çıktı

İddianamede yer alan bilgilere göre, şirketlerin internetteki sabun satışından önemli bir gelir elde ettiği ortaya çıktı. Balıkesir'deki bir kişinin ise kısa sürede binlerce sabun siparişi verdiği ve milyonlarca lira ödediği belirtildi. Çift hakkında hazırlanan iddianamede detaylar da yer alıyor.

Balıkesir'de yaşayan bir kişinin 2 ayda 1866 sipariş kaydıyla toplamda 16 bin 560 adet sabun aldığı, karşılığında da 1 milyon 194 bin 946 lira ödediği ifade ediliyor.

Ayrıca şirketlerin bir alışveriş sitesi üzerinden toplamda 473,4 milyon TL'lik ödeme aldığı ve farklı bir siteden de 131 milyon 181 bin 454,69 TL sabun sattığı bilgisi de iddianamede yer alıyor. Polat çiftinin mali müşaviri Ahmet Gün ifadesinde, şirketlerin sahte faturalar düzenleyerek haksız kazanç elde ettiğini belirtti. Rise and Shine Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi'nin de bu süreçte adı geçen şirketlerden biri olduğu belirtiliyor.

İddianamede ayrıca, şirketlerin sahte belge ve faturalarla vergi kaçırdığı, yasa dışı bahisten gelen parayı gizlemeye çalıştığı ve haksız kazanç elde ettiği detayları da yer alıyor. Engin Polat ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada suçlamaların asılsız olduğunu ve eşinin hukuksuzluğa dayanamayacağını ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin