adscode
adscode
adscode

Sırtımda odun taşır soba yakarım

sözleriyle tavladığı adamı 520 bin lira dolandırdı

Sırtımda odun taşır soba yakarım

Kıbrıs'ta yaşayan 60 yaşındaki Bilal Nergis, Adana'daki köyüne yerleşmesinin ardından sosyal medyada Türkmenistan'da yaşadığını beyan eden ve kendini Miray El olarak tanıtan bir kadınla tanıştı. Kadının "Kaldığım baraka hep su alıyor. Beni buradan kurtar. Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım. Seninle evlenirim" sözlerine kanan adam, 520 bin lira dolandırıldı. 15 dönümlük 2 tarlasını satıp banka ve tefecilerden borç alan adam, şimdi ne yapacağını kara kara düşünüyor.

Kıbrıs'ta yaşayan 3 çocuk babası Bilal Nergis (60), köy hayatını sevdiği için Adana'nın Feke ilçesine bağlı Gedikler Mahallesi'ndeki köy evine dönmek istedi. Ancak eşi Fatma'nın (55) gelmek istememesi nedeniyle tartışan yaşlı adam tek başına köy evine geldi. Nergis, 1 ay önce sosyal medyada gezerken Türkmenistan'da yaşadığını beyan edip yardıma muhtaç olduğu öne sürülen kendisini de Miray El (40) olarak tanıtan bir kadınla tanıştı.

"KÖY HAYATINI SEVİYORUM" DEYİNCE EVLENMEYE KALKTI
Bir süre kadınla konuşan Nergis kadının, 'Kaldığım baraka hep su alıyor. Beni buradan kurtar. Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım. Seninle evlenirim' sözlerine kanıp evlenmeye kalktı.

'Köy hayatını çok seviyorum' dediği için evlenmeye kalktı, 520 bin TL dolandırıldı

TÜRKİYE'YE GELMESİ İÇİN 520 BİN TL GÖNDERDİ
Bilal Nergis, ardından Türkmenistan'da olduğu öne sürülen kadına Türkiye'ye gelmesi için 1 ay içerisinde farklı dönemlerde 24 seferde toplam 520 bin lira para gönderdi.

15'ER DÖNÜMLÜK TARLA SATTI, BANKA VE TEFECİDEN PARA ALDI
Kadının her istediği parayı verilen farklı IBAN adreslerine gönderen adam, bu süreçte Kıbrıs'ta çalışıp biriktirdiği bütün parasını, Feke ilçesindeki 15 dönümlük 2 tarlasını sattı oda yetmeyince bankadan kredi çekip tefeciden para aldı.1 hafta önce polis bir arkadaşına durumdan bahseden Nergis, o sayede dolandırıldığını anladı ve Feke Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek şikayetçi oldu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin