adscode
adscode
adscode

Skandal Hayvan Derneğinin Sözde Açılımı Ortaya Çıktı

Haytap isimli hayvan derneğinin skandal açılımı ve hedef aldığı İslam ve Kurban Bayramı konusundaki skandalı ortaya çıktı

Skandal Hayvan Derneğinin Sözde Açılımı Ortaya Çıktı

Çözülmesi beklenen başıboş köpek sorunu büyümeye devam ederken, sözde hayvan derneklerinin skandalları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Haytap isimli derneğin gerçek açılımı ortaya çıktı ve başkanının yaptığı skandal paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.

Haytap Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda, derneğin asıl amacının hayvanları tanrılara tapanlar olarak görmek olduğunu açıkça belirttiği ortaya çıktı. Ayrıca Kurban Bayramı'na ve İslam'a hakaret eden sözde dernek, her yıl bu dini bayrama dil uzatmayı alışkanlık haline getirmiş durumda.

Derneğin yayınladığı metinlerde Kurban Bayramı'nı "eziyet törenleri" olarak tanımlaması ve İslam'ı eleştirmesi dikkat çekerken, toplumu yavaş yavaş değiştireceklerini belirten ifadeler de skandala yeni bir boyut kazandırdı. Haytap'ın okullarda faaliyet göstermesi ve çocuklara köpekler için ant içtirerek propagandasını yapması da tepkilere neden oldu.

Son olarak, Haytap Başkanı Şenpolat'ın "Bu bayram da can almayın, can verin" diyerek Kurban Bayramı'nı hedef alması, toplumda büyük bir tepki yarattı. Skandal açılımı ve skandal paylaşımlarıyla gündemde olan Haytap, istismar ve provokasyonlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin