Şok Eden İtiraf: 5 Yıl Önce Ölen Annenin Cesedini Sakladı!

Osaka'da yaşanan olayda 60 yaşındaki bir adamın annesinin cesedini evinde sakladığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

Şok Eden İtiraf: 5 Yıl Önce Ölen Annenin Cesedini Sakladı!

Japonya'nın Osaka şehrinde yaşayan 60 yaşındaki Katsunori Onada, hayatını kaybeden annesinin cesedini evinde sakladığı şok eden bir itiraf yaptı. Onada, 5 yıl önce annesinin öldüğünü ve cesedinin o zamandan beri evin yatak odasında olduğunu polise açıkladı. Onada, polisle yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında cesedi sakladığını itiraf etti.

Annenin 2019 yılının eylül ayında öldüğünü ve o zamandan beri cesedin evde olduğunu belirten Onada, "Annem bir gün yemek yemeyi bıraktı ve sonrasında öldü. Ben de çok fazla soruna neden olacağını düşündüğüm için cesedi ikinci kattaki yatak odasında bıraktım” şeklinde açıklama yaptı. Onada'nın tutuklandığı olayla ilgili polis soruşturma başlattı. Polis, Onada'nın annesinin emekli maaşını bankadan çekmeye devam etmek için cesedi evde sakladığı ihtimalini de araştırıyor. .