adscode
adscode
adscode

Son dakika haberi Azerbaycan lideri Aliyevden açıklamalar

Son dakika haberi Azerbaycan lideri Aliyevden açıklamalar

Son dakika haberi Azerbaycan lideri Aliyevden açıklamalar

Azerbaycan lideri Aliyev, Karabağ'daki ateşkes kararının ardından açıklamalarda bulunuyor. Operasyon ile egemenliklerini yeniden elde ettiklerini belirten Aliyev, "Ermenistan silah bırakmalı" dedi.
Aliyev'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:"Düşman tarafından uzun yıllar büyük mühendislik işleri neticesinde istihkamların mevcutları şartında düşman bölgelerinin tepelerde elverişli yerlerde yerleştirilmesine bakmayarak bizim askerlerimiz kahramanlık göstermişler kısa müddette bütün yönlerde önemli derecede başarılar elde etmişler. Ermenistan devletinin Azerbaycan arazisinde kanunsuz yerleştirilmiş ve bugüne kadar çıkarılmamış ordunun büyük hissesi tamamıyla mahvedilmiştir.

Antiterör tedbirleriyle birliklerimiz başarı elde etmiştir. Azerbaycan arazisinde kanunsuz olarak 100'den çok Ermenistan ordusuna mahsus tank ve zırhlı nakliyat vasıtaları yerleştirilmiştir.200'den çok top, hava hücumuna karşı kurgular yerleştirilmiştir.

Sivil halkın zarar görmemesi için özen gösterdik. Sadece bir günde tüm görevler yerine getirildi, teröristler cezalandırıldı. Azerbaycan kendi egemenliğini yeniden sağladı.

Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin, yaralılara şifa versin. Onlar vatan yolunda, hak, adalet yolunda, Azerbaycan yolunda canlarını feda ettiler. Onların aziz hatırası kalbimizde ebedi yaşayacaktır."

Ayrıntılar geliyor...

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin