adscode
adscode
adscode

Son dakika haberi MHP lideri Bahçeli den açıklamalar

MHP Genel Başkanı Bahçeli 2023 e Doğru Aday Belli Karar Net temalı açık hava toplantıları kapsamında Mersin de açıklamalarda bulundu

Son dakika haberi MHP lideri Bahçeli den açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Mersin'de açıklamalarda bulundu.


Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "2022 yılını uğurlayıp umutlarla karşılayacağımız 2023 yılına çok az bir zaman kaldı. 2023 sandık yılıdır. Millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceği bir yıldır. Milli birlik ve kardeşlik ruhu ayağa kalkıp istikbaline sahip çıkacaktır.

"DURUŞUMUZ FAZİLETİN DURUŞUDUR"
Cumhur İttifakı ihanetlere karşı her zaman set çekmiş baraj olmuştur. Bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecektir. Bizim siyasetimiz korkaklara karşı cesurların direncidir. Duruşumuz talana ve yalana karşı faziletin duruşudur.


"ZİLLET İTTİFAKI DEDİKODU YUMAĞIDIR"
Kızılelma ülküsüyle kenetlenelim. 2023 bir kader ve karar yılıdır. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesidir.

Cumhur'un seçimi demek milletin zaferi demektir. Her zaman bunu savunacağız. Lider ülke Türkiye için her zorluğu aşmaya kararlıyız.

CHP'YE EKONOMİ ELEŞTİRİSİ
Türkiye'de muhalefet kıtlığı maalesef ileri düzeydedir. Muhalefet partileri ekseriyetle zillettedir. Zillet ittifakı oyun içinde oyundur. Zillet ittifakı yalan rüzgarı dedikodu yumağıdır. Cumhuriyet Halk Partisi ve 6'lı masa yabancıların güdümündedir.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin ekonomi vizyonu diye bir şey de yoktur. Bizim ise binlerce km mesafeden online bağlanan danışmanlara ihtiyacımız yoktur.

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSTİSMAR TEPKİSİ
Küçücük yaştaki evlatlarımızın istismarına göz yumulması söz konusu değildir. Suçlular en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Yargı sonucunu sabırla beklemek zorundayız.

Kılıçdaroğlu'nun Adalet Bakanlığı'nın kapısına dayanması ise başlı başına sorumsuzluktur. CHP yönetiminin adalet ve hukukla derin bir sorunu vardır.

Hiç kimse bir sapıklıktan hareket ederek de dinimizi sorgulayamaz. Hiç kimse inanan insanlarımızı zan ve töhmet altında bırakamaz.

İMAMOĞLU HAKKINDAKİ MAHKEME KARARI
Kesin olmayan hapis kararından sonra Saraçhane tiyatrosu düzenleyenlerin devlete, hükümete ve Türk yargısına saldırması en hafiften tabirle fırsatçılıktır. İBB Başkanı bir suç işlemiş ise bunun sonuçlarına elbette katlanmalıdır.

Halkı Saraçhane'ye davet eden Belediye Başkanı, yola koyulan İP Başkanı, altılı masaya Saraçhane dayatması ve Kılıçdaroğlu'na operasyon çekmek için harekete geçmişlerdir.

İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak sivriltmeye çalışan siyaset bezirganlarının 6'lı masaya dinamit fırlattığı ayan beyan ortadadır. Saraçhane kumpası tutmaz. İmamoğlu'nu parlatma amacı adaylıkla ilgilidir."

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder