adscode
adscode
adscode

Son dakika haberleri Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi olay sözler Para alanlar varsa kapıya koyun

Son dakika haberleri Süper Lig de zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi Başkan Ali Koç ve G Saray Sportif AŞ Başkavekili Erden Timur geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklam

Son dakika haberleri Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi olay sözler Para alanlar varsa kapıya koyun

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray derbi öncesi son maçlarına çıkıyor. Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile oynarken, Galatasaray ise evinde Ankaragücü'ün ağırlayacak.
DERBİ ÖNCESİ ORTAM GERİLDİ
Zirveyi yakından ilgilendiren dev derbi ise Kadıköy'de oynayacak. Fenerbahçe ve Galatasaray derbiye özel olarak hazırlanırken, geçtiğimiz günlerde oynanan Sivasspor-Galatasaray maçında verilen tartışmalı karar futbolun gündemine oturdu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve G.Saray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından gerilen ortamda SABAH Spor'un usta kalemleri çok sert sözler kaleme aldı.
Son dakika haberleri: Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi olay sözler! Para alanlar varsa kapıya koyun
SORU: Sivas-G.Saray maçında iptal edilen gol sonrası futbol ortamı yine gerildi. Sivasspor kural hatası başvurusu yaptı. Bu gerilim Antalya-F.Bahçe ve G.Saray- Ankaragücü maçlarına yansır mı?
"GERİLİM BİLİNÇALTINDA YATIYOR"
MURAT ÖZBOSTAN: Gerilim bu haftaki maçlara yansır. Sonuçta konuşulan her şey oyuncuları da etkiliyor. Sivasspor maç tekrarlansın diye TFF'ye başvuru yaptı. Kural hatası iddiası gerekçesiyle. Yani gerilim devam ediyor.. Haftanın hakemleri açıklandı. Zorbay Küçük, Galatasaray maçına verildi. Galatasaray taraftarı, "F.Bahçe konuştu, TFF bize operasyon başlattı" gibisinden yorumlar yapıyor. Eğer yöneticiler çıkıp konuşmasa takımlar üzerinde baskı olmaz. Bırakın da futbol sadece sahada oynansın.

Son dakika haberleri: Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi olay sözler! Para alanlar varsa kapıya koyun
"TFF BAŞVURUYU GÜNDEME ALMAZ"

LEVENT TÜZEMEN: Sivasspor- G.Saray maçından sonra ben bir kural hatası olduğunu dile getirdim ve sosyal medyada bununla ilgili mesaj paylaştım. İddiam şuydu; Abdülkerim'in vuruşunda top taca çıktı. O esnada Oliveira, Erdoğan'ı itti. Hakem düdüğünü top taca çıktıktan sonra çaldı. Ama bunun böyle olmadığını eski hakemler iddia etti ve kural hatasına hiç değinmedi.

Sivas'ın sayılmayan golü tamamen VAR'daki Özgüç Türkalp ile hakem Erkan Özdamar'ın ortak hatasıdır. TFF, Sivas'ın bu başvurusunu gündeme almaz. Bu gerilim, F.Bahçe ve G.Saray'ın oynayacağı maçlara yansımaz. İki takım da kazanıp yollarına devam etmek ister.

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder