adscode
adscode
adscode

Soylu Emniyette paralel yapı oluşturmaya çalışıyor dedi CHPli Bakandan yanıt gecikmedi

çişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan için Emniyet içerisinde FETÖnün ikinci paralel yapısını oluşturmaya çalışıyor

Soylu Emniyette paralel yapı oluşturmaya çalışıyor dedi CHPli Bakandan yanıt gecikmedi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir canlı yayında CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'la ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Soylu, Bakan'ın Emniyet içerisinde paralel yapı oluşturmaya çalıştığını öne sürdü.

Soylu, "Emniyet içerisinde paralel bir yapı kurmaya çalışan bir anlayışın kendisidir. FETÖ'nün ikinci paralel yapısını oluşturmaya çalışıyor. Bütün sistem elimizdedir. Bütün sistem de yargıya intikal ettirilecektir. Son çerçevesini çiziyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'nun hesabını etiketleyen Murat Bakan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Seni ciddiye almak için çok geç. Söylediklerine ve çaresizliğine gülüyorum. Orada şimdilik Bakan olarak oturuyor olabilirsin. Unutma, ikimiz de milletvekili adayıyız.

Biz Meclis'te hesaplaşacağız. Mobbinge uğrayıp intihar eden polislerin de ikinci şarkın da liyakatsiz atamaların da velhasıl kelam Bakanlığın süresince ezdiğin polisin hesabını vereceksin.

Sana söyleyecek çok şey var, hepsini yüzüne söyledim "Ya Rabbi şükür" dedin. Daha fazlasını duymaya devam edeceksin. Senin kaderin de hak ettiğin de bu.

Polis kardeşlerim; sizler beni biliyor, tanıyorsunuz. Bugüne kadar ne savunduk, ne söylediysek arkasındayız. Size söz!"

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder