adscode
adscode
adscode

Spot Ethereum ETF'leri Salı Günü İşlem Görmeye Başlayabilir

Amerika Birleşik Devletleri basınında yer alan haberlere göre, BlackRock, Fidelity Investments ve Bitwise Asset Management gibi önemli şirketlerin spot Ethereum ETF'leri salı günü işlem görmeye başlayabilir.

Spot Ethereum ETF'leri Salı Günü İşlem Görmeye Başlayabilir

ABD basınında yer alan haberlere göre, bazı spot Ethereum ETF'lerin salı günü işlem görmeye başlaması bekleniyor. BlackRock, Fidelity Investments ve Bitwise Asset Management, varlık yönetim şirketleri arasında yer alıyor. BlackRock'un iShares Ethereum Trust ETF'sine (ETHA) ilişkin kayıt beyanının SEC tarafından geçerli olduğunun ilan edildiği belirtiliyor. Açıklamada, iShares Ethereum Trust ETF'nin 23 Temmuz'da Nasdaq'ta işlem görmeye başlamasının beklendiği kaydediliyor. Fidelity Investments ise etherin performansını takip etmeyi amaçlayan Fidelity Ethereum Fonu'nun (FETH) piyasaya sürüleceğini duyuruyor.

Bitwise Asset Management'dan yapılan açıklamada da Bitwise Ethereum ETF'nin (ETHW) 23 Temmuz'da New York Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmeye başlamasının planlandığı belirtiliyor. Öte yandan, SEC ocak ayında spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) başvurularını onaylamıştı. Blackrock, VanEck, WisdomTree, Fidelity, Bitwise, Grayscale Investmens ve Invesco gibi şirketler, spot Bitcoin ETF'si için SEC'e başvuru yapmıştı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder