adscode
adscode
adscode

Süleyman Soylu, Gri Listeye Girmeyi İhmal Etti İddialarına Cevap Verdi

Süleyman Soylu'nun Gri Liste İddialarına Verdiği Sert Yanıt

Süleyman Soylu, Gri Listeye Girmeyi İhmal Etti İddialarına Cevap Verdi

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Cansu Canan Özgen İle Özgür İfade programında Türkiye’nin konuştuğu gri listeye Süleyman Soylu nedeniyle girildi iddialarını asıl muhatabına sordu. Süleyman Soylu, bu iddialara sert bir şekilde cevap verdi.

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili olan Soylu, ''Berim mafya ile mücadele etmediğime dair, terörle mücadeledeki zafiyetime dair, şaibeli kara parayla ilişkin bir zafiyetime dair bir bilgi ve belge ortaya koyan olursa, ben bu toplumun içerisine çıkmam, siyaseti bırakırım. Bunu söylemek ahlaksızlıktır. '' dedi.

Soylu, 2011 ve 2014 yıllarında Türkiye'nin gri listeye girdiği dönemlerde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in görevde olduğunu hatırlatarak, iddiaların temelsiz olduğunu belirtti.

Mafya ile mücadele konusunda önemli adımlar attığını ve elimden geleni yaptığını söyleyen Soylu, iddiaları ortaya atanın belge getirmesi gerektiğini vurguladı. Süleyman Soylu, bu tür iftiraların siyasi ahlaka zarar verdiğini ve gerçeklerin ortaya çıkarılması gerektiğini savundu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder