adscode
adscode
adscode

Süleymancılar Cemaati Üyesi Fatih Denizolgun'dan Çarpıcı İtiraf

Ünlü cemaat mensubundan samimi bir açıklama geldi

Süleymancılar Cemaati Üyesi Fatih Denizolgun'dan Çarpıcı İtiraf

Süleymancılar cemaatinin kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu, Arif Ahmet Denizolgun'un yeğeni, Mehmet Beyazıt Denizolgun'un oğlu Fatih Süleyman Denizolgun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada büyük bir itiraf niteliği taşıdı. Denizolgun, yaşadığı pişmanlığı ve samimi tevbesini dile getirerek, cemaat içindeki manipülasyonlara dair çarpıcı detayları paylaştı.

Açıklamada, Denizolgun'un geçmişte cemaat içerisindeki hileli iletişim yöntemlerini kullandığı ve kandırıldığını, kullanıldığını kabul ettiği belirtiliyor.

Bununla birlikte, liderlik vasıflarını taşımadığını, eğitim hayatının özel okullarda geçtiğini ve cemaat fanusundan dışarı çıkamadığını itiraf ettiği ifade ediliyor. Denizolgun ayrıca, amcasıyla ilgili şaibeli durumlar ve manipülasyonlar konusunda da açıklamalarda bulundu. Amcasının vefatıyla ilgili detayları ve cemaat içindeki hukuksuzlukları itiraf ettiği belirtiliyor.

Bu açıklamaların ardından Denizolgun'un, tevbesini samimi bir şekilde gerçekleştirmek ve geçmişteki hatalarından ders çıkarmak için çaba göstereceği vurgulanıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin