adscode
adscode
adscode

Süper Lig'de 2024-2025 Sezonu Fikstürü Belli Oldu!

Süper Lig'de 2024-2025 sezon fikstürü çekildi ve derbi haftaları belirlendi. Fenerbahçe Galatasaray derbisi ise 6. haftada oynanacak.

Süper Lig'de 2024-2025 Sezonu Fikstürü Belli Oldu!

Süper Lig'de yeni sezon fikstür çekimi yapıldı ve derbi haftaları belirlendi. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen çekimde, Fenerbahçe Galatasaray derbisi 6. haftada oynanacak. Derbi haftaları şu şekilde olacak:5. hafta: Trabzonspor - Beşiktaş6. hafta: Fenerbahçe - Galatasaray10. hafta: Galatasaray - Beşiktaş11. hafta: Trabzonspor - Fenerbahçe15. hafta: Beşiktaş - Fenerbahçe16.

hafta: Galatasaray - TrabzonsporYeni sezonun ilk hafta maçları ise şu şekilde:Sivasspor - TrabzonsporFenerbahçe - Adana DemirsporKasımpaşa - KonyasporGalatasaray - HataysporÇaykur Rizespor - BaşakşehirAlanyaspor - EyüpsporAntalyaspor - GöztepeSamsunspor - BeşiktaşBodrumspor - Gaziantep FKKayserispor ise ilk hafta bay geçecek. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bu sezon Süper Lig'de 19 takımın yer alacağını açıkladı. 9 Ağustos'ta başlayıp 1 Haziran'da sona erecek Trendyol Süper Lig'de heyecan dolu bir sezon yaşanacak. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder