adscode
adscode
adscode

Tadelle ve Sarelle Brandverse Awards'ta Ödül Aldı

Tadelle ve Sarelle, Brandverse Awards'ta ödüller kazandı. Tadelle Altın ödül alırken, Sarelle Bronz ödüle layık görüldü.

Tadelle ve Sarelle Brandverse Awards'ta Ödül Aldı

Tadelle ve Sarelle, Marketing Türkiye ve Boomsonar iş birliğiyle düzenlenen Brandverse Awards’ta ödüller kazandılar. Tadelle, "Gıda Şirketleri" kategorisinin "Veri Analitiği" alanında Altın ödül aldı. Sarelle ise "Yeniden Doğan Markalar" kategorisinde "Önce Sarelle Sonra Gülümse" kampanyasıyla Bronz ödüle layık görüldü. Ödül töreni 24 Haziran tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da gerçekleştirildi. Tadelle, sosyal medya hesapları üzerinden bir yıl boyunca elde ettikleri etkileşim üzerinden değerlendirilerek Altın ödülü kazandı.

Sarelle ise Deloitte Türkiye'nin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme sürecinde, marka stratejileri ve etkili iletişim faaliyetleriyle Bronz ödül aldı. Tadelle son yıllarda dijital iletişime ağırlık vererek ilgi çeken sosyal medya kampanyaları yürütüyor. Sarelle ise geleneksel ürünüyle öne çıkarken, "Önce Sarelle Sonra Gülümse" kampanyasıyla dikkat çekti. Tadelle ve Sarelle, Brandverse Awards'ta aldıkları ödüllerle sektördeki başarısını bir kez daha kanıtlamış oldular.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder