adscode
adscode
adscode

Tarım ve Hayvancılık Sektöründe Yeni Destekler Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Kararı ile hayvancılık ve arıcılık sektörüne yapılan destekler Resmi Gazete'de yayımlandı. Detaylar haberimizde...

Tarım ve Hayvancılık Sektöründe Yeni Destekler Yayımlandı

Tarım ve Hayvancılık sektöründe önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Kararı ile ülke hayvancılığının geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğin sağlanması amacıyla çeşitli destekler hayata geçirilecek. Büyükbaş hayvancılık destekleri kapsamında, programlı aşıları tamamlanmış büyükbaş hayvanlar için temel destek ödenecek. Ayrıca, küçükbaş hayvan yetiştiricilerine de destek verilecek. Arıcılık sektöründe faaliyet gösteren üreticilere arılı kovan başına destek sağlanacak. İpek böceği üreticileri de destek kapsamına alınacak.

Ayrıca, çiğ süt üreticilerine, besilik erkek sığır yetiştiricilerine, tiftik ve yapağı üreticilerine, su ürünleri üreticilerine ve kadın üreticilere ilave destekler verilecek. Desteklerden yararlanabilmek için belirli şartları sağlayan üreticilere ödemeler yapılacak. Desteklerin detayları ve uygulama tarihleri hakkında daha fazla bilgi almak için ilgili kurumlarla iletişime geçebilirsiniz. Tarım ve hayvancılık sektöründeki desteklerin üreticilere büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder