adscode
adscode
adscode

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Süt Konusundaki Gelişmeleri Takip Ediyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, son dönemde süt konusundaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, üreticinin sütünü değerinde alarak tüketiciye en uygun şartlarda ulaşmasını sağlayan sanayi kuruluşlarıyla ilgili ol

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Süt Konusundaki Gelişmeleri Takip Ediyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, son dönemde süt konusundaki gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini belirterek, "Üreticinin sütünü değerinde alarak tüketiciye en uygun şartlarda ulaşmasını sağlayan sanayi kuruluşlarıyla ilgili hiçbir olumsuz görüşümüz yok. Ancak fırsattan istifade ederek, ortamı sadece kendi ulaşmak istedikleri menfaatlerine doğru evirmek isteyenlere karşı çok yoğun bir şekilde inceleme süreci başlatmış bulunuyoruz" dedi. Yumaklı, Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Tarım Kredi Süt Ürünleri AŞ'yi ziyaretinin ardından açıklama yaptı.

Türkiye'nin 21,5 milyon ton süt üretimi olduğunu, bunun yüzde 50'sinin sanayiye gittiğini ifade eden Yumaklı, sanayi tesislerinin bu sütten daha fazla pay alarak, daha fazla süt ve süt ürünlerinin üretilmesiyle birlikte hem içerideki ihtiyacı karşılamasını hem de ihracatla ilgili hedeflere ulaşmayı istediklerini dile getirdi. GERİYE DÖNÜK FATURALARDA OYNA. Haberin devamını okumak için: https://www. example. com/haberler/tarim-orman-bakani-ibrahim-yumakli-sut-konusundaki-gelismeleri-takip-ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder