TARİŞ Üzüm Birliği Erken Tarihlerde Üzüm Fiyatını Açıkladı

TARİŞ Üzüm Birliği, bu yıl ilk kez 1 Ağustos gibi erken tarihte üzüm fiyatını açıkladı. Başkan Ferhat Şen, çekirdeksiz Sultani kuru üzüm alım fiyatını 7 numara için 100 TL olarak duyurdu.

TARİŞ Üzüm Birliği Erken Tarihlerde Üzüm Fiyatını Açıkladı

TARİŞ Üzüm Birliği, bu yıl erken bir tarih olan 1 Ağustos'ta üzüm fiyatını açıkladı. Başkan Ferhat Şen, Alaşehir'deki toplantıda çekirdeksiz Sultani kuru üzüm alım fiyatını 7 numara için 100 TL olarak belirlediklerini duyurdu. Şen, fiyat belirlerken piyasa fiyatlarını, ülke ve dünya rekolte miktarlarını dikkate aldıklarını söyledi. Ayrıca, nakdi kredi dağıtımına 15 Ağustos'ta başlanılacağını ve ortaklara destek olacaklarını belirtti. Bu erken açıklama ile üreticilere önlerini görebilmeleri için fırsat sunulmuş oldu.