adscode
adscode
adscode

Tartışmalara noktayı koyacak belgeler yayınlandı Akıllara o video geldi

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken yine Erdoğanın diploması tartışmalarının başlamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğanın üniversite diploması

Tartışmalara noktayı koyacak belgeler yayınlandı Akıllara o video geldi

Muhalefetin her seçim dönemi ortaya attığı 'Erdoğan'ın diploması' iddiası 14 Mayıs seçimleri öncesi yine gündeme getirildi. Bir takım çevreler yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite diplomasının olmadığını belirterek manipülasyon yapmaya çalıştı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite mezuniyet diplomasını kamuoyu ile paylaştı. Başkan Erdoğan'ın diploması olmadığını yalanını son dönemde 6'lı masanın üyeleri yaydı, medya tetikçileri sahip çıktı ve FETÖ'cüler sosyal medyadan paylaştı. Ancak gerçekler belgeyle ortaya çıktı.

 

Fahrettin Altun, Başkan Erdoğan'ın üniversite mezuniyet belgesinin yanı sıra mezunlar defteri, askerlik şubesine yazılan yazı ve okul kayıt defteri gibi resmi evrakları da açıkladı. Başkan Erdoğan 1974 yılında üniversiteyi kazandığında başladığı okulun adının İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi olduğu biliniyor. Bu okul daha sonra öğretim hayatına Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Akademisi olarak devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin