adscode
adscode
adscode

TCL'in Yeni Router Cihazları İle Kesintisiz İnternet Deneyimi

TCL'in yeni kablosuz router cihazları ile istediğiniz her yerde hızlı ve kesintisiz internet deneyimini yaşayabilirsiniz.

TCL'in Yeni Router Cihazları İle Kesintisiz İnternet Deneyimi

TCL, kullanıcılara gelişmiş deneyimler sunmak için geniş bir ürün portföyü sunuyor.

Kablosuz router cihazları sayesinde yazlık evinizde, karavanınızda veya çadırlarınızda hızlı ve kesintisiz internet deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz. TCL, geçen yıl Türkiye'de satışa sunduğu LINKZONE MW63VK modelinin yanı sıra yeni modelleri LINKZONE MW12VK ve LINKZONE MW45V'yi de piyasaya sürdü.

MW12VK, yüksek mobil Wi-Fi hızları ve uzun pil ömrü ile evde veya dış mekânda en iyi internet deneyimini sunarken, MW45V ise 4G LTE kategori 4 standardına göre çalışarak aynı anda 15'e kadar Wi-Fi istemcisini destekliyor.

Ayrıca Türkiye'de satışa sunulan LINKZONE MW63VK ise günlük kullanım için güvenilir, 5GHZ Wi-Fi bağlantısı ile uzun süreler boyunca internet ihtiyacını karşılıyor. 300Mbps'ye varan indirme ve 50Mbps'ye varan yükleme hızlarıyla MW63VK, nerede olursanız olun hızlı ve kesintisiz internet deneyimi sunuyor. Ayrıca cihaz ebeveyn kontrolü ve güvenli misafir ağı özellikleri ile özelleştirilebiliyor. TCL'in yeni router cihazları ile internet deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder