adscode
adscode
adscode

Team Türkiye Paris 2024 Olimpiyatları'na Uğurlandı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Gençlik Spor Bakanı tarafından uğurlanan Team Türkiye kafilesi Paris 2024 Olimpiyatları için Fransa'ya hareket etti.

Team Türkiye Paris 2024 Olimpiyatları'na Uğurlandı

Paris 2024 Olimpiyatları'nda mücadele edecek "Team Türkiye" kafilesi, Fransa'ya uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda gerçekleştirilen uğurlama törenine katıldılar.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yaptığı konuşmada olimpiyat şampiyonlarının tarih sayfalarında yer aldığını belirterek, sporcuların iyi hazırlandığını ve heyecanlarının büyük olduğunu ifade etti. Bakan Bak, olimpiyatlara sporcu gönderen kulüplere teşekkür ederken, tüm kulüpleri olimpiyat branşlarına yatırım yapmaya çağırdı.

Kafilede yer alan milli boksör Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu, Paris'te güzel sonuçlar elde etmek için hazır olduklarını ve başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdiler. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar da sporcuların ciddi hazırlıklar yaptığını ve madalyalar alacaklarına inandığını söyledi. Törenin ardından olimpik kafile, Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Paris'e doğru yola çıktı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder