adscode
adscode
adscode

Tesettür Modasında Armine Ürünleri Öne Çıkıyor

Tesettür Modasında Armine Ürünleri Öne Çıkıyor

Tesettür Modasında Armine Ürünleri Öne Çıkıyor

Her alanda dijitalleşme süreci markaların satış rakamlarını da büyük ölçüde etkiledi. Dijitalleşmeyi sağlayan, modayı ve çağı yakalayan markalar en önde olmayı başardı. Hangi marka olursa olsun sadece fiziki mağazaya sahip olmak satış rakamlarını yeterince kısıtlıyor. O nedenle de büyük markalar mümkün olduğunca e-ticaret alanına yöneliyor. Mağaza masraflarının yer almadığı bu alanda satış hacmi de bir hayli fazla. Bazı markalar çeşitli uygulamalar ile müşterilerine sanal ve 3 boyutlu mağaza imkanı sunuyor. Alacağı ürünün üstünde nasıl duracağını gören müşteri de kararını ona göre veriyor.

 www.armine.tv ise dijitalleşme sürecini e- ticaretle gerçekleştirmiş oluyor. Online satış ile tüm kitlelere hitap etmeyi başarıyor. Armine’yi tesettür kadın giyim markası olarak tanıyan herkesin algısını yıkan ise sitedeki birçok ürün var. Çünkü özel olarak tesettür giyim satışı yapan markaya farklı tarzları olan her kadın gitmez. Markanın farklı kıyafet ve aksesuarları da sattığını bilen kişiler ziyaret eder. Armine markası sadece tesettürlü kadınlara hitap eden kıyafetler satmıyor. Midi boy etek, pantolon, kazak, hırka, mont, çanta gibi çok sayıda ürünlerin de satışını yapıyor. Sanal mağazaya girdiğinizde çantaların ve fular olarak kullanılacak çeşitli eşarpların büyüsüne kapılıyorsunuz. Bu da markayı yanlış değerlendirebilme ihtimaliniz olduğunu gösteriyor.

Armine her sezonda vitrinlerini sadece tesettürlü kadınlar için yenilemiyor. Aynı zamanda tesettürlü olmayan kadınların da tercih edebileceği marka haline geliyor. Çanta modelleri, hırka modelleri ve mont modelleri her tarzdan kadın tarafından ilgi ile takip ediliyor. Özellikle Armine yazlık elbise modelleri tüm kadınların favorileri arasında yerini alıyor.

Tesettür modasında abiye şıklığını yaşamak isteyen kadınlar bu konuda en büyük destekçilerini Armine olarak görüyor. Çünkü marka her sezona uyan abiye tunik modelleri tasarlıyor. Farklı kıyafetlerle kombin yapabileceğiniz gündelik tunik modelleri dışında özel günleriniz için de tasarım harikaları var. Bunları yakında görmek ve indirim avantajlarında yararlanmak için sitedeki ürünlere göz atmalısınız. Aksi halde kaliteli ve eşsiz tasarımlı bu ürünleri hiçbir zaman kullanma fırsatınız olmayacaktır. Bu markanın kalitesini yaşamadan kalitesiz ürünlere daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.  

Armine, kalite anlayışı ve moda çizgisi ile tesettür markasının aranılan mağazalarına sahip. Binlerce tesettürlü kadın markanın kreasyonlarını ilk kez görebilmek için can atıyor. Yenilenen vitrinler ve e-ticaret siteleri yeni ürünler yayınlandığında dolup taşıyor. Doğal olarak da tesettür modasında Armine ürünleri ilk aramalarda öne çıkıyor. Markanın e- ticaret siteleri içerisindeki başarısı arama motorlarında da görülüyor. Armine’nin ürünlerinin en fazla arandığına ve bazı ürünlerinin arama listelerinde üst sıralarda yer aldığına şahit oluyorsunuz. Satış hacmi fazla olan ve müşteriler tarafından çok talep edilen ürünlerinin arama motorunda üst sıralarda yer alması başarıyı kaçınılmaz kılıyor. Marka başarısını daha da katlamak için sürekli çabalıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin