adscode
adscode
adscode

Tesettür Modasının Kalbi Armine Trend Büyüyor

Kadın giyim markası denilince başı birkaç büyük marka çekiyor Bunlardan biri de Armine Trend olup her geçen gün biraz daha büyümesini sürdürüyor

Tesettür Modasının Kalbi Armine Trend Büyüyor

Türkiye’nin dört bir yanında fiziki büyük mağazaları olup online e- ticaret siteleri de bulunuyor. İndirimli tesettür ürünleri, ucuz kadın kıyafetleri ve kaliteli ürünler burada yer alıyor. İsterseniz mağazadan kendiniz görerek alabiliyorsunuz isterseniz de online satış sitesinden alışveriş yapıyorsunuz. Sezonun en çarpıcı ve güzel ürünleri genelde bu online satış sitesinde bulunuyor. Yaz kadın modası ve kış kadın modası için ürünler sürekli olarak yenileniyor. Baktığınız ürünü bir daha bulmamak da olası bir durum. Çünkü Armine markasının ciddi anlamda bir müşteri kitlesi bulunuyor. Kaliteyi uygun fiyata almak isteyenler tercihlerini bu markadan yana kullanıyor. Doğal olarak da başarısı her geçen gün artmaya ve satış hacmi büyümeye devam ediyor.

Kadınlar arasında Armine Trend denilince akan sular duruyor. Markanın bu kadar başarılı olmasının arkasında çok sayıda sebep yatsa da en önemlisi kalitesidir. Tesettür modasının kalbi olarak görülen Armine Trend kaliteye gösterdiği özen sayesinde büyüyor. Fiziki mağazaların açılması ve yeni yatırımcıların bölgeye Armine şubesi kazandırmasının da bunda etkisi büyük. Deprem her şeyi olduğu gibi ticari hayat ve satışları da etkiledi. Armine ve daha birçok markanın farklı illerdeki binaları yıkıldı. Markalar zarara uğrasa da kaldıkları yerden devam etmek için çabalıyorlar.

Deprem, tesettür ürünleri ve kadın giyim konusunda hatırı sayılır satış hacmi olan yerlerde kadın giyimine ulaşmayı zorlaştırdı. İş adamı Mehmet Duran ve iş kadını Rojin Duran da Gaziantep’e Armine markasını büyütecek 5 katlı alışveriş merkezi kazandırdılar. Yatırımları bölgesel olmayıp yurt dışına da açılıyorlar. İngiltere- Londra, Irak- Erbil, Katar- Doha, BAE ve İran- Tahran’da yapacakları yatırımların görüşmeleri de devam ediyor. Kısacası başarı konusunda her zaman en yükseği hedefliyorlar.

Yeni açılan Armine şubesinden içeri girdiğinizde tepeden tırnağa kendinizi yenileyebileceğiniz mağazaları bulunuyor. Yeni bir soluk ve canlılık getirilen bu şubede alışveriş yapmak da ayrıcalık olacaktır. Online mağaza yerine çıkıp hava alarak alışverişinizi de yapabilirsiniz. Online mağazada bulunan birçok indirim ve avantaj burada da var. Kafanızı dağıtmak, arkadaşlarınızla buluşmak ve alışveriş yapmak için oldukça güzel bir şube olmuş. Görmediyseniz en kısa sürede gidip gezmenizi öneririm. Çünkü birbirinden güzel ve şahane renklerle bezenmiş sezon ürünleri yer alıyor. Üstelik sosyalleşmek veya fazla zamanınızı kaliteli geçirmek için de oldukça verimli bir mekan.

Armine Trend e-ticaret sitesine göz attığınızda aynı ürünleri burada da görebilirsiniz. En şık tesettür elbiseleri, nişan ve düğün elbiseleri, isteme elbiseleri buradadır. Yanına bir çanta ve ayakkabı ile kombin yapacağınız çok sayıda seçeneği de mevcut. Armine Trend’den tepeden tırnağa kadın giyim ürünleri alabileceğiniz seçenekler vardır. Dış giyim, iç giyim, çanta, ayakkabı tesettür elbise modelleri ve aradığınız daha birçok şeyi burada bulabilirsiniz.

 


Geleneksel mağazacılık dışında yeni nesil ve sosyal medya ve E-Ticaret  konularında İngiltere merkezli teknoloji ve finans, turizm konularında dünya markası haline gelen helal el dıyar ltd unııtedkingdom ile konsorsiyum kuran Mehmet Duran ve Rojin Duran, Trendyol, Hepsiburada, N11 ve PTTAVM sözleşmelerini imzalayarak  pazaryerlerin de mağazalarını açtılar


               www.cicekci.tv       www.armine.tv     www.arminetrend44.com                                                                                                                                                                       www.avsallarcicekcilik.com

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin