adscode
adscode
adscode

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Temsilciler Kurulu Seminerinde Konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen seminerde TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Temsilciler Kurulu Seminerinde Konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen seminerlerin ortak açılış töreni, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Seminerde yapılan konuşmada, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, adil ve adaletli bir futbol iklimi oluşturmanın önemine vurgu yaptı. Hacıosmanoğlu, "Bizim futbola barış ve kardeşliği getirmemiz lazım. Adil ve adaletli olmak çok zor bir şey değildir, kaypak olmak zordur, viraj almanız gerekir. Amacımız insanları ceza ile terbiye etmek değil, kardeşlik iklimine uyan şekilde kucaklamak" ifadelerini kullandı. Seminerin ilk gününde yapılan sunumlar ile TFF temsilcilerine çeşitli konularda eğitim verildi. Seminer sonunda yapılan öneriler değerlendirilerek gelecek adımlar belirlenecek.

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural ise seminerde görev süreleri sona eren temsilcilere teşekkür ederek, hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder