TFF Başkanlık Seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu Galip Geldi

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun galibiyeti

TFF Başkanlık Seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu Galip Geldi

Türkiye Futbol Federasyonunun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da gerçekleşti. JW Marriott Hotel'de yapılan genel kurula, TFF Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, FIFA, UEFA temsilcileri, TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı. Toplam 281 delege oy kullandı ve İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alarak TFF'nin yeni başkanı seçildi. Muharrem İnce, TFF seçimlerinden sonra yaptığı paylaşımla dikkat çekti ve Ali Koç'a destek verdi. Değişimin futbol ile başlayacağını belirterek Türk futbolunun ve Türkiye'nin geleceği için destek sözü verdi. .