adscode
adscode
adscode

TFF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve Ekip Belirlendi

TFF Yönetim Kurulu tarafından saha performansını iyileştirmek için görevlendirilen sağlık kurulu başkanı ve üyeleri belirlendi.

TFF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer ve Ekip Belirlendi

TFF'nin sağlık kurulu başkanı olarak Prof. Dr. Ömer Taşer atanırken, Prof. Dr. Bülent Bayraktar ve Prof. Dr. Mahmut Müslümanoğlu da müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

Ayrıca, TFF Yönetim Kurulu tarafından Sağlık Kurulu, Onur Kurulu, Sağlık ve Performans İcra Kurulu, Bölge Sağlık Birimi ve Dopingle Mücadele Kurulu'nun başkan ve üyeleri belirlendi.

Ömer Taşer başkanlığındaki Sağlık Kurulu'nda Abdullah Emre Güner, Ata Can Atalar, Hakan Gür, Hüseyin Hakkı Bağlar, Mehmet Kurtoğlu, Metin Ünal, Muhlis Polat, Okan Özçeker, Soner Şahin, Tolga Aydoğ, Turabi Yerli, Yaşar Gül Baltacı ve Zakir Sakçı yer alacak. Onur Kurulu'nda ise Ömer Türel, Vahit Özmen, Mehmet Serdar Binnet görev yapacak.

Sağlık Performans İcra Kurulu'nda Ali Erşen, Anıl Işık, Berkin Toker, Bülent Bayraktar, Engin Dinç, Gökhan Polat, Göksel Dikmen, İbrahim Tuncay, Kerem Bilsel, Mahir Mahiroğulları, Sergen Devran ve Tunay Erden görev alacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder