adscode
adscode
adscode

TFF Üyesi Hamit Altıntop: Türkiye, Avusturya'yı elemek için güçlü

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 son 16 turunda Avusturya karşısında kazanabilecek güçte olduğunu belirtti.

TFF Üyesi Hamit Altıntop: Türkiye, Avusturya'yı elemek için güçlü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı'nın, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynayacağı Avusturya maçını kazanabilecek güçte olduklarını söyledi.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda 2 Temmuz Salı günü Leipzig Stadyumu'na Avusturya ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Almanya'nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki kamp merkezinde sürdürüyor. Altıntop, takımın grup aşamasındaki performansını değerlendirirken, özellikle Gürcistan maçında gösterdikleri karakter ve takım ruhunu vurguladı.

Avusturya ile oynanacak maçın önemine değinen Altıntop, bu mücadeleyi "ölüm kalım maçı" olarak nitelendirerek takımın saha içinde göstereceği karakterin önemli olduğunu belirtti.

Ayrıca, Arda Güler'in performansı ve gündemde olmasının oyuncunun üzerinde yarattığı etkiyi de değerlendiren Altıntop, genç futbolcunun potansiyeline inandığını ve geleceği için parlak bir kariyere sahip olacağını ifade etti.

Son olarak, eski futbolculardan gelen eleştiriler ve teknik direktör Montella'nın taktik tercihleri hakkında da açıklamalarda bulunan Altıntop, takımın odaklanması gerekenin rakibini elemek olduğunu ve isimler üzerine değil saha içindeki performansa odaklanmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası deneyimini bugün daha iyi anladığını ve bu tecrübeleri genç oyunculara aktarmaya çalıştığını vurguladı. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder