TFF Yönetim Kurulu Yabancı Sayısında Değişikliğe Gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'de yabancı sayısını 14'e çıkararak yeni bir düzenleme yaptı. Ayrıca A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetici de değişiklik yaşandı.

TFF Yönetim Kurulu Yabancı Sayısında Değişikliğe Gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün gerçekleşen toplantıda profesyonel liglerdeki futbolcu uygunluklarında değişiklikliğe gidildiğini açıkladı. Alınan karar göre Süper Lig'de yabancı sayısı yeni sezonda 14 olacak. TFF, yönetim kurulunun bugün gerçekleşen toplantıda alınan karar gereği Süper Lig'de yabancı sayısının yeni sezonda 14 olacağını duyurdu. Ayrıca Trendyol Süper Lig'de A Takım Listesi'nde futbolcu sayısının 28'e çıkarıldığı belirtildi. Türkiye A Milli Takımı'nda oynama uygunluğu olmayan 14 futbolcunun A Takım Listesine yazılabilmesine imkan sağlanacak.

Ayrıca, A Milli Takım'dan Sorumlu Yönetici olarak Ceyhun Kazancı'nın göreve getirildiği ve Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun atanacağı iddiaları da gündemde. TFF'nin aldığı bu kararlar futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.